Di Vajo potpisao za Montreal

Di Vajo je u Seriji A postigao 142 gola na 342 utakmice. U reprezentaciji Italije odigrao je 14 mečeva i postigao dva gola
0 komentar(a)
Di Vajo, Foto: Reuters
Di Vajo, Foto: Reuters
Ažurirano: 24.05.2012. 16:55h

Nakeon dugih pregovora, Marko di Vajo je konačno prihvatio ponudu Monbtreal Impakta i potpisao ugovor sa jednim od tri MLS ligaša iz Kanade.

Detalji ugovora nisu objavljeni, ali se zna da je Montreal prvi put u klupskoj istoriji iskoristio pravo da jednog igrača plati više nego što je to dozvoljeno seleri kepom.

“Od njegovog odlaska iz Bolonje i riječi da razmišlja o našoj ponudi, nastavili smo da dajemo sve od sebe da ga dovedemo. Želim da čestitam sportskom direktoru Niku de Santisu na ovako uspješnom poslu”, rekao je predsjednik kluba Džoi Saputo.

Di Vajo je u Seriji A postigao 142 gola na 342 utakmice. Momak rođen u Rimu igrao je za Lacio, Veronu, Bari, Salernitanu, Parmu, Juventus, Valensiju, Monako, Đenovu i Bolonju, čiji je dres nosio od 2008. godine.

U reprezentaciji Italije odigrao je 14 mečeva i postigao dva gola.

“Ponosan sam što sam postao član Montreal Impakta i što počinjem novu fazu u karijeri. Prihvatio sam ovaj izazov sa velikim entuzijazmom. Želim da učinim čitav klub ponosnim”, naglasio je Di Vajo.

Bonus video: