Dijego Košta: Možemo dobiti Barselonu

"Znamo da je teško pobijediti Barselonu, ali bi bila lijepa da ih dobijemo i preuzmemo vođstvo na tabeli", rekao napadač Madriđana
2 komentar(a)
Dijego Kosta, Foto: Footyaccumulators.com
Dijego Kosta, Foto: Footyaccumulators.com
Ažurirano: 10.01.2014. 21:19h

Polako se zagrijava atmosfera u Španiji pred sjutrašnji derbi između Atletiko Madrida i Barselone, a meč se igra na "Visente Kalderonu“ (20 sati).

U susret duelu sa šampionom, Dijego Košta, napadač "jorganžija“, dao je intervju za katalonski "Sport", u kojem se osvrnuo na Lea Mesija i predstojeću utakmicu.

"Nisam gledao utakmicu protiv Hetafea, ali jesam golove koje je Mesi postigao. Mesi je Mesi, nema tu šta da se doda. Svima je žao kada on ne igra, ali iskreno nadam da protiv Atletika neće imati svoj dan... Međutim, znamo da je silno motivisan, jer je dugo vremena bio van terena. Znamo, takođe, da nam može napraviti dosta problema, ali vjerujem da imamo defanzivce koji mogu da ga zaustave", rekao je Košta na početku razgovora.

Brazilac, koji bi uskoro mogao da zaigra za Španiju, ove sezone igra u sjajnoj formi i našao se na listi želja mnogih trenera.

Međutim, sada je fokusiran na obaveze u Atletiku.

"Znamo da je teško pobijediti Barselonu, ali bi bila lijepa da ih dobijemo i preuzmemo vođstvo na tabeli. Znamo da će biti jako teško i koliko će to biti težak susret, ali vjerujemo u naše sposobnosti i, ako budemo jedinstveni, u pozitivan rezultat protiv Barselone. Oni su jedna od najboljih ekipa na svijetu, ali mi smo u dobroj formi i igramo pred našim navijačima“, zaključio je napadač Madriđana.

Bonus video: