Dijego Kosta: Mrzim engleski fudbal

"San", uz napomenu "ekskluzivno", piše da Kosta insistira na odlasku iz Londona, te da je prijateljima kazao: "Mrzim engleski fudbal, mrzim fudbalsku organizaciju, ne mogu više!"
56 pregleda 9 komentar(a)
Dijego Kosta, Foto: Reuters
Dijego Kosta, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.01.2017. 23:05h

Dijego Kosta je ljut i bijesan, Antonio Konte takođe...

Dijego Kosta ide u Kinu, a Konte mu kaže - idi i ne vraćaj se...

Dijego Kosta je povrijeđen i zato je van sastava...

Dijego Kosta je srećan u Čelsiju...

Za 24 sata smjenjivala se informacija za informacijom u vezi kontroverznog brazilskog napadača sa španskim pasošem i njegovim odnosnom sa trenerom Čelsija, te potencijalnim transferom u Kinu.

Posljednja u nizu stiže iz tabloida "San", koji je još u novembru, pa posljednjeg dana 2016. godine javio da Kosta ima ponudu kineskog Tjanđina.

"San", uz napomenu "ekskluzivno", piše da Kosta insistira na odlasku iz Londona, te da je prijateljima kazao:

"Mrzim engleski fudbal, mrzim fudbalsku organizaciju, ne mogu više!"

Kosta je, zaista, imao mnogo "nesuglasica" sa engleskom federacijom i više kazni zbog ponašanja na utakmicama, od kada je 2014. godine došao iz Atletika, a engleski mediji, očekivano, konstantno dolijevali ulje na vatru.

Izgleda da je jednom od najboljih napadača današnjice sve dosadilo i da insistira na odlasku, a njegov stav poklopio se sa odlaskom njegovog agenta Žorža Mendeša, koji je već razgovarao sa čelnicima Tjanđina, koji se pominje kao zainteresovani klub.

Navodno, Tjanđin, koga sa klupe vodi Fabio Kanavaro, spreman je da plati 80 miliona funti za obeštećenje, a Kosta je, tvrdi "San" već dogovorio svoje uslove i godišnju platu od 30 miliona funti.

Međutim, Čelsi neće da se odrekne najboljeg strijelca (14 golova ove sezone), već se insistira na pomirenju.

Ranije danas mediji su javili da će Roman Abramovič u ponedjeljak razgovarati sa Kostom i Konteom.

Bonus video: