Direktor u Lisabonu, predsjednik u Amsterdamu: Barsina ofanziva na De Lihta i Jovića

Vrijednost Jovićevog transfera trebalo bi da iznosi 60 miliona eura
2007 pregleda 0 komentar(a)
Jović u duelu sa Suleom, Foto: Reuters
Jović u duelu sa Suleom, Foto: Reuters

Barselona je krenula u napad - "blaugrana" će dati sve od sebe da u ljetnjem prelaznom roku dovede Matijasa de Lihta i Luku Jovića, javlja danas Mundo Deportivo.

Ovaj list prenosi da će direktor Barselone Erik Abidal i tehnički sekretar Ramon Planes boraviti večeras u Lisabonu, gdje će na djelu posmatrati Jovića u meču protiv Portugala u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Jovića su i ranije pratili skauti katalonskog kluba. Očigledno da je momak iz Bijeljine zadovoljio sve kriterijume, a interesovanje Bajerna i PSŽ-a, samo je ubrzalo čelnike Barse da krenu u konačan napad na napadača.

Vrijednost Jovićevog transfera trebalo bi da iznosi 60 miliona eura.

Sa druge strane predsjednik Barselone Đozep Marija Bertomeu i generalni direktor Oskar Grau nalaze se u Amsterdamu. Razlog - Matijas de Liht. Dogovor sa igračem i njegovim agentom, Minom Rajolom je postignut. Čeka se samo pristanak Ajaksa. Navodna cijena je 80 miliona eura.

De Liht bi trebalo da krene stopama klupskog i reprezentativnog kolege, Frenkija de Jonga, koji će od naredne sezone igrati za Barselonu.

Bonus video: