Dogodila se fudbalska nepravda, da trpimo dok se ne uvede VAR

"Na kraju nismo imali sreće i završilo se tako kako se završilo. Taj meč je već iza nas, okrećemo se Engleskoj", kaže Džudović
3788 pregleda 2 komentar(a)
Miodrag Džudović, Foto: Filip Roganović
Miodrag Džudović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 23.03.2019. 19:08h

Član stručnog štaba fudbalske reprezentacije Miodrag Džudović nije krio razočaranje zbog načina na koji su "sokoli" ispustili dva boda protiv Bugarske u Sofiji.

"Dogodila se fudbalska nepravda, ali mi smo na to navikli. Bilo je toga i u Ligi nacija na našu štetu, ali i ranije. Tu smo jednostavno nemoćni, sve što možemo da uradimo je da ubuduće ne damo povod da se pogriješi", rekao je Džudović i dodao:

"Ostaje da radimo i trpimo dok se ne uvede VAR tehnologija. Onda će biti mnogo manje nepravde".

Crna Gora je pokazala dva lica u Sofiji - u prvom je sve samo ne blistala, u drugom je uradila mnogo više.

"Sam je start kvalifikacija, dug period smo bili bez okupljanja... Mislimda je sve to uticalo na nešto slabiji naš početak meča u Bugarskoj. Ipak, uglavnom smo kontrolisali utakmicu. Poveli smo, onda smo iz kontranapada imali i odgovor na pritisak Bugarske. Na kraju nismo imali sreće i završilo se tako kako se završilo. Taj meč je već iza nas, okrećemo se Engleskoj", kaže Džudović.

U ponedjeljak će biti mnogo drugačija utakmica od one u Sofiji.

"Engleska je reprezentacija u usponu, i igrački i rezultatski. Dokazala je to na Svjetskom prvenstvu, onda i u Ligi nacija. Promijenila stil igre, sada je mnogo brža, u pitanju je moderna reprezentacija. Njeni igrači su mladi, perspektivni, ali i mi imamo šta da ponudimo".

Šanse da Stefan Savić zaigra su sve veće.

"Stefan je sa nama, trenira. Oporavak ide kako treba. Ne smijem da kažem da li je realno da igra, to je na selektoru da odluči", istakao je bivši crnogorski reprezentativac.

Bonus video: