Dogovor je pao: Vučinić u Emiratima na tri godine

Navodi se da će Vučinić sjutra otići u Abu Dabi na ljekarske preglede, nakon čega će sve biti spremno za trogodišnji ugovor
33 komentar(a)
Vučinić, Foto: Reuters
Vučinić, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.07.2014. 21:01h

Italijanski mediji danima prate situaciju oko Mirka Vučinića i Al Džazire, a najnovije informacije su da je posao gotov - crnogorski napadač bi već sjutra trebalo da potpiše trogodišnji ugovor sa klubom iz Emirata, prenio je torinski "Tutosport".

Navodi se da će Vučinić sjutra otići u Abu Dabi na ljekarske preglede, nakon čega će sve biti spremno za trogodišnji ugovor.

Al Džazira je, naime, pristala da Juventusu plati obeštećenje od šest miliona eura (pet odmah, plus milion kroz bonuse), a Vučinić bi trebalo da godišnje zarađuje pet miliona, javlja "Medijaset" i podvlači da je Mirko već kupio avionsku kartu za Abu Dabi.

"Dama" je prije tri sezone Romi platila 14 miliona za dolazak crnogorskog asa.

Vučinić tako napušta Italiju nakon 14 godina, u kojima je branio boje Lećea, Rome i Juventusa, s kojim je osvojio tri (uzastopna) Skudeta. Do sada je u Seriji A postigao ukupno 94 gola.

Vučinić je zimus bio na pragu prelaska u Inter kao dio razmjene za Fredija Guarina, ali je milanski klub tada blokirao posao jer su navijači zahtijevali da se ne sarađuje sa omraženim rivalom iz Torina.

Bonus video: