Domaćin želi revanš

Svjesni smo da će biti izuzetno teško, ali u obavezi smo da idemo na pobjedu - kaže Balša Božović, vezista Zete.
0 komentar(a)
Božović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Božović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 02.04.2011. 21:26h

Za razliku od gostujućih mečeva, Zeta je obje proljećnje utakmice na Trešnjici riješila u svoju korist (protiv Lovćena i Bara). Sa istim ciljem izabranici Dejana Vukićevića dočekuju i Petrovac, ali će zadatak biti još teži, jer je njihov sjutrašnji rival neporažen u nastavku sezone.

Petrovčani su savladali Zetu na proljećnjoj premijeri pod Malim brdom, dok su u posljednja četiri meča igrali bez golova (0:0).

"Očekujem pobjedu pred svojim navijačima. Petrovac nas je savladao, znamo da su neugodan rival, imaju i dobre igrače od kojih se ističe iskusni špic Božo Milić. Svjesni smo da će biti izuzetno teško, ali u obavezi smo da idemo na pobjedu", kaže Balša Božović, vezista Zete.

Petrovčani, s druge strane, još nisu osjetili gorčinu poraza u domaćem šampionatu. A uspješna serija strartovala je baš u meču sa današnjim rivalom. Istini za volju, na domaćem terenu. Iako ih i ovoga puta očekuje teško gostovanje, gostujući tim se ne odriče bodova i uspjeha u meču na „Trešnjici“...

"Od naše prve utakmice dosta se toga promjenilo u timu Zete. Stekli su dodatnu dozu samopouzdanja, kockice se polako slažu i nema sumnje da će pokušati da nas savladaju na domaćem terenu. Naša želja je jasna - nastaviti seriju dobrih igara i rezultata i stići do bodova koji su nam i te kako važni", istakao je pomoćni trener Petrovca Rudolf Roki Marčić.

Utakmica na Trešnjici počinje u 14 časova. Ulaz je slobodan.

Bonus video: