Donaruma otpušta Rajolu?

Vidjećemo da li je ta informacija tačna i kakva će biti reakcija jednog od najuticajnijih menadžera na svijetu...
1 komentar(a)
Đanluiđi Donaruma, Foto: Reuters
Đanluiđi Donaruma, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.12.2017. 20:29h

Život Đanluiđija Donarume se pretvorio u pravu telenovelu, koja bi mogla da dobije neočekivani kraj.

Porodica najtalentovanijeg golmana svijeta pritiska 18-godišnjaka da raskine ugovor sa Minom Rajolom, menadžerom zbog kojeg je došao na metu navijača Milana.

Ljetos se dugo, predugo pričalo o produžetku saradnje Donarume i velikana sa „San Sira”, a saga je završena novim, unosnim ugovorom i dolaskom njegovog brata Antonija u Milan.

Rajola nije bio zadovoljan tim ishodom, a prije 10-ak dana je najavio tužbu, jer je rekao da su čelnici „rosonera” pod prisilom natjerali italijanskog reprezentativca da potpiše ugovor bez izlazne klauzule.

Čak se pojavila informacija da je Donaruma, pod pritiskom kontroverznog menadžera, zatražio raskid ugovora, zbog čega su se pristalice Milana još jednom obrušile na njega.

Legitimni nasljednik Đanluiđija Bufona je zbog takvog odnosa navijača „pukao” u svlačionici i neutješno plakao, a to je bila kap koja je prelila čašu strpljenja njegove porodice.

Kako navodi Metropolisweb.it, Donaruma je u dogovoru sa roditeljima odlučio da otpusti Rajolu. Vidjećemo da li je ta informacija tačna i kakva će biti reakcija jednog od najuticajnijih menadžera na svijetu...

Bonus video: