Đorđević: Da uz publiku napravimo spektakl

"Nema nekoliko standardnih igrača, neki novi su tu, ali svako od nas je spreman da pruži sto odsto i da naravno uz publiku priredimo spektakl", kazao je Đorđević.
0 komentar(a)
reprezentacija Crne Gore trening, Foto: Zoran Đurić
reprezentacija Crne Gore trening, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 12.11.2012. 22:08h

Pobjeda ne smije da dođe u pitanje - poručio je 18-godišnji Luka Đorđević, koji je postigao pogodak na debiju za A tim u San Marinu. Za nekadašnjeg fudbalera Mogrena debi zapravo nije mogao da bude ljepši, jer je uz pogodak imao i dvije asistencije (Crna Gora je slavila sa ubjedljivih 6:0 u septembarskom okršaju)...

"Mislim da bi sve osim naše ubjedljive pobjede bio neuspjeh. Nema nekoliko standardnih igrača, neki novi su tu, ali svako od nas je spreman da pruži sto odsto i da naravno uz publiku priredimo spektakl", kazao je Đorđević.

Time bi se kalendarska godina “zaključila” na lijep način...

"Svakako, ali nije kraj, treba da dobijemo San Marino i pred našim navijačima proslavimo sjajnu godinu. A potom, da u novu godinu uđemo još jači i nastavimo gdje smo stali", ističe fudbaler Zenita.

Očekuješ li da ćeš dobiti šansu?

"Pa, nadam se, svakako, ali najvažnije je da dobijemo utakmicu u šta sam ubijeđen. Ko god bude igrao, pobjeda neće doći u pitanje", odgovorio je Đorđević.

A martovski okršaji su već u mislima svih, pa meč sa San Marinom treba da posluži i kao prava uvertira za drugu polovinu kvalifikacija.

"Mislim da i protiv takvih ekipa kakve su Moldavija i Engleska, pa i Ukrajina kada nam dođe kući, možemo da pokažemo da smo prava ekipa. Pobjedom u Ukrajini napravili smo veliki rezultat, treba da nastavimo tako i za nas neće biti problema", zaključio je Đorđević.

Bonus video: