Drinčić: Najtužniji dan u životu

Ovo je moj najtužniji dan u životu, propustili smo zaista veliku šansu, kazao je Nikola Drinčić
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.11.2011. 00:20h

Crnogorski reprezentativci bili su utučeni nakon poraza u revanšu sa Češkom...

- Šta da kažem, izgubili smo šanse u prvoj utakmici. Tamo nismo odigrali onako kako treba. Ovo je moj najtužniji dan u životu, propustili smo zaista veliku šansu. Lično ja i još nekoliko saigrača smo propustili šansu da odemo na veliko takmičenje, teško da ću biti u prilici da sa klubom ostvarim neki veliki rezultat - rekao je Nikola Drinčić, vezista crnogorske reprezentacije.

Nekadašnji napadač Budućnosti, Fatos Bećiraj, bio je u sličnom raspoloženju.

- Razočarani smo svi, imali smo tri prilike. Bilo je teško, Česi su bili dobro organizovani, nije bilo previše prostora za igru a u nastavku smo igrali na sve ili ništa - rekao je Bećiraj, koji je na pitanje da li mu je žao što je zamijenjen, odgovorio:

- Nije, ekipa je najbitnija u svemu. Idemo dalje, navijači su nas podržali, pjevali su i uprkos tome što smo poraženi, sve vrijeme su bili uz nas. To je velika stvar kada imate navijače uz sebe - rekao je Bećiraj.

Savo Pavićević se trudio, iako mu nije mnogo toga polazilo za nogom:

- Moramo dalje. Nije nam bilo lako da jurimo dva gola minusa iz prvog meča. Zahvalio bih se navijačima na svemu, a mogu da kažem da smo imali sreću tokom kvalifikacija, ali ne i sada protiv Čeha. Česi su iskusna ekipa, branili su se, mi smo se trudili, ali i to je život. Imali smo šansi, imali smo prečku. Da smo postigil gol sve bi bilo drugačije, ali nije nas htjelo. Česima želim sve najbolje na Prvenstvu Evrope - kazao je Pavićević.

Bonus video: