Drinčić odlučio gradski derbi

"Ne, nisam heroj, jer je cijela ekipa dala 150 odsto svojih mogućnosti", prokomentarisao je Drinčić nakon meča.
107 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.06.2011. 22:02h

Krasnodar slavi Nikolu Drinčića - crnogorski reprezentativac odlučio je prvi gradski derbi Krasnodara koji je ikada igran u ruskoj Premijer ligi.

Drinčić je u 67. minutu, kada je njegova ekipa uveliko bila s igračem manje (isključen Tubić početkom nastavka) odapeo udarac iz daljine, lopta je na putu ka golu dobila ”žabicu” i odbila se od zemlje pod samu prečku gola Kubana.

Kuban, koji vodi Rumun Dan Petresku (poznata afera s Nikolom Nikezićem s početka sezone), igrao je na svom stadionu i bio je apsolutni favorit.

Ruski mediji su nakon meča nazvala Drinčića “herojem”.

"Ne, nisam heroj, jer je cijela ekipa dala 150 odsto svojih mogućnosti. U posljednje pola sata igrali smo s igračem manje, eto desilo se da pogodim i da osvojimo tri boda", prokomentarisao je Drinčić nakon meča.

Krasnodar je nakon ove pobjede deveti na tabeli i ima samo bod manje od Kubana, koji je sedmi.

Pobjede su, inače, zabilježili svi timovi sa vrha - CSKA je slavio u Naljčiku (2:0), Zenit u Novgorodu (2:0), Rubin u Rostovu (3:1), kao i Dinamo kod kuće protiv Toma (3:0).

Ruski mediji pišu da će poraz Rostova kod kuće dodatno približiti klupi Miodraga Božovića, koji je trebalo da preuzme tim na ljeto. Sve su prilike da će već danas ili sjutra putovati nazad u Rusiju...

Bonus video: