Druga vezana pobjeda Rome - "vučica" bolja od Sasuola

1 komentar(a)
Mohamed Salah, Foto: Beta/AP
Mohamed Salah, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 02.02.2016. 21:59h

Roma je prekinula seriju neuspjeha protiv Frozinonea u subotu, a večeras je pokazala da je kriza prošlost i da djeluje sve bolje pod komandom Lućana Spaletija.

"Vučica" je pobijedila Sasuolo u gostima sa 2:0, a domaćin je u 88. minutu kod rezultata 1:0 za protivnika promašio penal.

Tada je šut Domenika Berardija okrznuo gornji dio prečke, a kazna za promašaj je stigla u sudijskoj nadoknadi iz kontranapada kada je Roma obezbijedila trijumf - strijelac je bio, drugi put u dresu Rimljana, Stefan El Šaravi.

To je prvi put da je mladi napadač povezao dvije utakmice u Seriji A u kojima je bio strijelac još od decembra 2012. godine.

Roma je dominirala u prvom poluvremenu, mogla je u tom dijelu i da riješi pitanje pobjednika (prvi pogodak je dao Mohamed Salah u 11. minutu), a onda je u nastavku patila i zamalo uprskala sve...

Lider Napoli sjutra veče gostuje Laciju, Juventus u Torinu igra sa Đenovom, dok Inter dočekuje Kjevo. Lak posao se očekuje za Fiorentinu - na "Artemio Franki" stiže Karpi, a Milan ide na Siciliju.

Rezultat

Sasuolo - Roma 0:2 (Salah 11, El Šaravi 90+4)

Srijeda: Frozinone - Bolonja, Empoli - Udineze, Fiorentina - Karpi, Inter - Kjevo, Juventus - Đenova, Lacio - Napoli, Palermo - Milan, Sampdorija - Torino, Verona - Atalanta.

Bonus video: