Drulović želi da ostane na mjestu selektora Srbije

Ne krijem krijem da želim da ostanem", poručio je Drulović, uz konstataciju da je reprezentaciji Srbije bilo mjesto na Svjetskom prvenstvu
1 komentar(a)
Ljubinko Drulović, Foto: It.uefa.com
Ljubinko Drulović, Foto: It.uefa.com
Ažurirano: 14.05.2014. 18:26h

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović rekao je danas da se nada da će ekipa na americkoj turneji odigrati najbolje sto može i da će ostvariti povoljan rezultat.

"Pred nama je zanimljiva turneja, očekuje nas veliko interesovanje naših ljudi koji žive u Americi. Moramo da se pokažemo u najboljem svijetlu i da uz dobru igru napravimo pozitivan rezultat. Šlag na torti je utaklmica sa Brazilom i fantastično je što ćemo imati priliku da igramo sa favoritom za osvajanje titule svjetskog prvaka, rekao je Drulović Tanjugu u Staroj Pazovi na predstavljanju aplikacija "Teren" Telekoma Srbije.

Drulović je istakao da ima dosta probkema sa povredama, pošto su dugo odsutni Nastasić, Subotić, Rajković, kao i Fejsa.

"Na spisku će biti igrači koji su standardni u svojim klubovima i nadam se da ćemo pokazati karakter i uspješno završiti turneju", naveo je selektor.

On se osvrnuo na reprezentacije sa kojima će Srbija igrati u SAD - Jamajku i Panamu.

"Mnogi kod nas potcjenjuju Jamajku i Panamu, kojoj je malo nedostajalo da se plasira na Mundijal. To su kvalitetne reprezentacije i ako ih ne respektujete, biće jako tesko. Za Brazil nam nije potrebna dodatna motivacija, jer se radi o vrhunskom timu i to je najbolja moguća prilika da naši igrači zaokruže sezonu", istakao je Drulović.

Nekadašnji reprezentativac i selektor omladinaca koji su prošle godine osvojili titulu šampiona Evrope u Litvaniji ne krije da je svjestan kako će ishod naredne tri utakmice presudno uticati na njegov ostanak na sadašnjoj funkciji.

"Učiniću sve da budemo maksimalno odgovorni i da osvježimo ekipu, ali prije svega da igramo dobar fudbal i ostvarimo povoljan rezultat. Ne krijem krijem da želim da ostanem", poručio je Drulović, uz konstataciju da je reprezentaciji Srbije bilo mjesto na Svjetskom prvenstvu, ali da će to biti ispravljeno plasmanom na EP.

Bonus video: