Đukić: Nije gotovo; Kosović: Ne želimo ni da pomisle da mogu da nas ugroze

"U ovakvim utakmicama presudi stav ekipe, a mi ćemo ući kao da je 0:0. Pogubno bi bilo braniti 2:0 i misliti da je sve gotovo. Svjesni smo da će biti teško, a mi smo spremni za veliku borbu", kazao je Đukić
71 pregleda 2 komentar(a)
Miroslav Đukić FK Partizan, Foto: Filip Roganović
Miroslav Đukić FK Partizan, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 17.07.2017. 16:55h

Miroslav Đukić, trener Partizana, najavio je veliku borbu u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv Budućnosti, sjutra od 20 i 45 pod Goricom.

"U ovakvim utakmicama presudi stav ekipe, a mi ćemo ući kao da je 0:0. Pogubno bi bilo braniti 2:0 i misliti da je sve gotovo. Svjesni smo da će biti teško, a mi smo spremni za veliku borbu", kazao je Đukić.

Dva gola prednosti daju, međutim, Partizanu mirnoću pred podgoričkih 90 minuta.

"Budućnost će morati da se otvori više nego u Beogradu, gdje je čekala našu grešku. Očekujem drugačijeg rivala, ali mi želimo da vodimo glavnu riječ na utakmici", kazao je Đukić.

Nebojša Kosović, crnogorski reprezentativac, ima jasan plan za revanš.

"Budućnost će nas napasti, ali mi želimo da igramo tako da rival ni ne pomisli da može da nas ugrozi. Moramo da ponašamo kao tim koji zna šta hoće. Partizan uvijek ide na pobjedu. Tako će biti i sjutra, jer hoćemo da pokažemo da zaslužujemo prolaz. Moramo da budemo kompaktni, da ispoštujemo sve što se dogovorimo, da pokažemo da smo pravi tim", rekao je Kosović.

Vezista, koji je rođen prije 22 godine u Nikšiću, dobro zna ambijent na stadionu pod Goricom.

"Žao mi je što neće biti navijača Partizana. Uvijek je lijepo igrati na ovom stadionu, iako sam sada u drugačijoj ulozi. Ako i bude zvižduka, navići ću se na to", rekao je Kosović.

Bonus video: