Đukić: Teško će se Grbalj izvaditi protiv nas

Teško da će Grbalj moći da se vadi protiv nas, oni su prokockali puno šansi da to učine na svom terenu, kaže Slobodan Đukić, trener Berana
133 pregleda 0 komentar(a)
FK Berane, Foto: Savo Prelević
FK Berane, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.05.2012. 08:11h

Beranci su u nastavku sezone dobili puno važnih mečeva, ali su nakon poraza od Dečića u minulom kolu ponovo dospjeli u neugodnu situaciju (trenutno su u zoni baraža). A kakve će im biti šanse da u finišu sezone ostvare cilj, umnogome će zavisiti od ishoda današnjeg meča sa Grbljem.

- Utakmica je presudna za nas, jer nakon današnjeg okršaja slijedi povoljniji raspored. Teško da će Grbalj moći da se vadi protiv nas, oni su prokockali puno šansi da to učine na svom terenu. Ekipa je spremna, od prvog minuta znamo šta nam je cilj, a nama je današnji meč - baraž. Igramo pred svojim navijačima, ne želimo ništa da prepustimo slučaju - kazao je Slobodan Đukić, trener Berana, koji nakon duže vremena može da računa na sve raspoložive snage.

I Grbljani su u nezavidnoj poziciji jer nakon poraza od Sutjeske imaju samo tri boda više od domaćina.

- Do kraja je svaka utakmica ,,baraž“ pošto nakon današnjeg meča dočekujemo Dečić, a potom gostujemo Lovćenu i Mladosti. Očekujem od igrača mnogo veće angažovanje - rekao je Aleksandar Nedović, trener Grblja.

Nedović ne može da računa na Gorana Jovanovića, Nikolu Radulovića i Jankovića (zbog kartona), te na povrijeđene Bogdanovića i Pepića.

BERANE - GRBALJ

Berane - Gradski stadion. Sudija: Aleksandar Marković (Cetinje). Pomoćnici: Dejan Šaković (Podgorica), Vladan Todorović (Nikšić). Početak u 17 časova.

Berane (4-2-3-1): Aković - Rajković, Novović, Vučinić, Lutovac - Šćekić, Tomović - Bojović, Zejnilović, Radović - Lalević.

Grbalj (4-2-3-1): M. Radulović - Magud, A. Jovanović, Mikijelj, Carević - Glavan, Kajević - Mićić, Kaluđerović, Lađić - Jovović.

Bonus video: