Đurić i Zečević pod istragom zbog transfera

Procjenjuje se da je od tada pa do danas Partizan prodao fudbalere u vrijednosti od 50 miliona eura, a među velikom većinom postiji neslaganja u novčanom iznosu koji je isplaćen
0 komentar(a)
Dragan Đurić, Foto: Fkpartizan.rs
Dragan Đurić, Foto: Fkpartizan.rs
Ažurirano: 23.06.2013. 08:17h

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je istragu protiv predsjednika Partizana Dragana Đurića i bivšeg generalnog sekretara Žarka Zečevića, zbog sumnjive prodaje igrača, prenosi “Alo”.

Istražni organi, naime, već mjesecima prikupljaju dokumentaciju iz inostranstva zbog sumnje da je bilo neregularnosti u pojedinim transferima.

Kako prenosi list, na proveri su transferi obavljeni od jeseni 2008. godine od kada je Partizan prodao veliki broj fudbalera poput Antonija Rukavine, Ivana Obradovića, ZoranaTošića, Stevana Jovetića, Adema Ljajića, Matije Nastasića, Stefana Savića, Klea...

Procjenjuje se da je od tada pa do danas Partizan prodao fudbalere u vrijednosti od 50 miliona eura, a među velikom većinom postiji neslaganja u novčanom iznosu koji je isplaćen.

Policija je nekoliko puta bila u Partizanu i provjeravala knjige, a sada te cifre treba da se uporede sa onima koje su zavodili strani klubovi.

Za sada se radi o provjerama, ali po dosadašnjim podacima imena Zečevića i Đurića se pominju zajedno u ovim poslovima.

Bonus video: