Dva gola i asistencija Jovetića u "petardi" protiv Milana

Crnogorski reprezentativac postigao je dva gola i jednom asistirao za ovacije na otvorenoj sceni kada je Manuel Pelegrini zamijenio u 70. minutu.
5 komentar(a)
Jovetić, Foto: Daily mail
Jovetić, Foto: Daily mail
Ažurirano: 27.07.2014. 22:55h

Mančester siti je deklasirao Milan u Pitsburgu (5:1) u prijateljskom meču u okviru Internacionalnog kupa šampiona, a centralna figura meča bio je Stevan Jovetić.

Crnogorski reprezentativac postigao je dva gola i jednom asistirao za ovacije na otvorenoj sceni kada je Manuel Pelegrini zamijenio u 70. minutu.

Upravo je Pelegrini juče odbacio spekulacije da će Jo-Jo napustiti Siti, sa dodatkom da će Stevan igrati veoma važnu ulogu u borbi za trofeje ona više frontova.

Nije prošlo mnogo, a Jovetić je na terenu opravdao riječi čileanskog stručnjaka.

Oba gola su bila efektna na svoj način, prvi rezantnim šutem u bliži ugao na dodavanje Navasa u 12. minutu, drugi nakon fenomenalnog driblinga poslije dodavanja Kolarova u 58.

Golove su još postigli Sinkler u 14, Navas u 23 (asistencija Jovetića) i Ihenaćo u 26. minutu. Već nakon pola sata bilo je, dakle, 4:0, a jedini gol za posrnulog milanskog giganta postigao je Muntari u finišu prvog poluvremena.

Siti je igrao u šarenom sastavu, od fudbalera koje imamo priliku da gledamo u Premijer ligi nastupili su samo Kolarov, Jovetić, Kliši, Nastasić i Navas. I takva postava je, međutim, bila prejaka za ekipu Pipa Inzagija. Nije pomogao ni Baloteli, koji je igrao u drugom poluvremenu.

Meč na stadionu u Pitsburgu, Pensilvanija, bio je nakratko prekinut (početak drugog poluvremena kasnio je 20 minuta) zbog nevremena koje je za nekoliko sekundi ispraznilo tribine stadiona "Hajnc Fild".

Siti se u četvrtak na istom turniru sastaje sa Liverpulom, a na kraju američke turneje čega ga i duel sa Olimpijakosom.

Bonus video: