Dva gola Jovetića, debitovao Zverotić

Jo-Jo je prvi put zatresao mrežu u 60. i to iz drugog pokušaja u jednoj akciji, a drugi u 83. pošto mi je asistirao Džejms Milner
51 pregleda 29 komentar(a)
Ažurirano: 25.09.2013. 07:04h

Nije mu trebalo mnogo da se predstavi na Ostrvu - Stevan Jovetić je već u drugom meču, prvom koji je odigrao od prvog do posljednjeg minuta u dresu Mančester sitija, pokazao zašto je vicešampion Engleske izdvojio skoro 30 miliona eura za transfer.

Crnogorski napadač je sa dva gola predvodio "građane" do pobjede protiv Vigana u Liga kupu, ali i pomogao u maloj osveti protiv "latiksa" koji su prošle sezone slavili u finalu FA kupa i tako potpisali otkaz Robertu Manćiniju.

Na kraju, bilo je 5:0, Jovetić je postigao drugi i četvrti pogodak za svoj tim, a kod trećeg (strijelac Jaja Ture) iznudio je faul za slobodni udarac koji je iskoristio vezista iz Obale Slonovače.

Jo-Jo je prvi put zatresao mrežu u 60. i to iz drugog pokušaja u jednoj akciji, a onda i u 83. pošto mu je asistirao Džejms Milner.

"Za Stevana je važno da pogađa i da igra dobro. U početku sezone nije igrao mnogo jer je imao fizičkih problema, ali posljednje dvije sedmice radi jako dobro i vidi se da se osjeća sve bolje. Siguran sam da će biti jako važan igrač za nas. Protiv Vigana je bio odličan u drugom poluvremenu, slušala ga je lopta... Zaista sam zadovoljan", rekao je menadžer Sitija Manuel Pelegrini.

Pored Jovetića i Turea, strijelci su bili i Edin Džeko i Hesus Navas.

Bila je to sjajna noć za Crnogorce, a upotpunio je Elsad Zverotić koji je debitovao za Fulam.

Popularni Zverka je bio na terenu svih 90 minuta u pobjedi nad Evertonom. Londonski tim je poslije preokreta slavio sa 2:1 golovima Dimitra Berbatova i Darena Benta.

Po izvještajima engleskih medija, crnogorski vezista je ostavio veoma dobar utisak i u odbrani u napadu.

Čelzi je savladao Svindon sa 2:0 (Fernando Tores i Ramireš), a Totenhem je snagu dokazao i u Birmingemu - počistio je Aston Vilu rezultatom 4:0, a upisali su se Džermejn Defo (dva puta), Paulinjo i Šadli.

Najveći derbi engleskog fudbala se igra sjutra na "Old trafordu" - Mančester junajted bez Robina van Persija čeka Liverpul koji će biti pojačan povratnikom Luisom Suaresom.

Galerija

Bonus video: