Džerard: Suares je najbolji fudbaler sa kojim sam igrao

"Ne želim da uvrijedim nikoga, jer je u klubu i reprezentaciji bilo mnogo vrhunskih igrača, ali taj momak može mnogo. On je drugačiji od većine fudbalera", rekao je Džerard
0 komentar(a)
Ažurirano: 07.05.2014. 16:59h

Kapiten Liverpula Stiven Džerard rekao je danas za svog saigrača Luisa Suaresa da je najbolji fudbaler sa kojim je igrao u karijeri.

"Ne želim da uvrijedim nikoga, jer je u klubu i reprezentaciji bilo mnogo vrhunskih igrača, ali taj momak može mnogo. On je drugačiji od većine fudbalera", rekao je Džerard za britanske medije.

Džerard je dodao da vjeruje u budućnost Liverpula, ako Suares odluči da ostane u klubu.

"Nazire se veliko razočarenje ove sezone... Ali, ako Luis odluči da ostane u Liverpulu, vjerujem da će biti mnogo spektakularnih noći. Nema potrebe da vam objašnjavam zašto. Njegov talenat možete vidjeti na terenu. On je borac koji nikada ne odustaje", kazao je kapiten Liverpula.

Suares je ove sezone proglašen za najboljeg fudbalera Premijer lige, u izboru igrača, trenera i novinara, a trenutno je i vodeći strijelac u engleskom šampionatu.

Rodžers: Borićemo se za titulu do kraja

Trener Liverpula Brendan Rodžers rekao je da njegovi igrači do samog kraja prvenstva neće odustati od borbe za šampionsku titulu.

Liverpul je u ponedjeljak odigrao neriješeno 3:3 sa Kristal Palasom,iako je do 79. minuta imao tri gola prednosti. Rodžers je poslije te utakmice rekao da njegova ekipa nema šanse da osvoji titulu i da će šampion biti Mančester siti.

"Nikada ne znate šta može da se dogodi. Obećavam da ćemo se boritido kraja šampionata", rekao je Rodžers, prenio je danas BBC.

Liverpul je prvi na tabeli sa 81 bodom, a Mančester siti ima bod manje, ali i utakmicu manje, pošto večeras igra sa Aston Vilom.

Liverpul koji nije osvojio titulu od 1990. godine, posljednju ovosezonsku utakmicu u Premijer ligi igra u nedjelju na Enfildu protiv Njukasla, a Siti na svom terenu protiv Vest Hema.

Rodžers je rekao da je napadač njegove ekipe Luis Suares zaslužio nagradu za najboljeg igrača u sezoni.

"Potpuno je zaslužio sve nagrade. Ekipa je bila nevjerovatna ove sezone, ali je Suares bio apsolutno fenomenalan", rekao je Rodžers.

Bonus video: