Džudović: Ponovićemo rezultat iz prošlih kvalifikacija, iako je grupa teža

Iako je grupa koja nas jača nego prošla, mislim da možemo da se i kvalifikujemo za Svjetsko prvenstvo", poruka je Džudovića
51 pregleda 2 komentar(a)
Savić, Volkov i Vučinić, Foto: Vesko Belojević
Savić, Volkov i Vučinić, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 22.05.2012. 18:46h

Crnogorska reprezentacija spremna je da u novom ciklusu ponovi rezultat iz prošlih kvalifikacija, iako je grupa sa Engleskom, Ukrajinom i Poljskom teža nego prošla sa Engleskom, Švajcarskom i Bugarskom, kaže Miodrag Džudović, stub odbrane i defanzivac Spartak Naljčika.

"Možemo da ponovimo rezultat, najmanje to. Ne vidim razlog da ne bude tako, od "hemije" u ekipi, do ire na terenu. Svi isto želimo. Iako je grupa koja nas jača nego prošla, mislim da možemo da se i kvalifikujemo za Svjetsko prvenstvo", poruka je Džudovića uoči meča sa Belgijom, pretposljednjeg meča uoči starta kvalifikacija (ostao je suret sa Letonijom u avgustu).

Upravo su Belgijanci idealan test pred kvalifikacije.

"Imamo poteškoća u pripremi, jer nismo kompletni. Ima povreda, kasnijih dolazaka, ali uprkos tome očekujem dobar meč. Ozbiljno se pripremamo, kako bismo što bolje odigrali utakmicu", dodaje Džudović.

Belgija, kako jaka napadačka ekipa, biće dobra provjera za defanzivnu liniju crnogorskog tima.

"Gledao sam ih protiv Rusije, kada su zabilježili pobjedu. Ne samo da igraju dobro napadački, nego su odlični i u defanzivi. Nisu dozvolili Rusima da stvore prilike. Imaćemo sastanke na kojima ćemo odgledati kasete sa njihovim utakmicama, pa ćemo ih bolje upoznati.’’

Bonus video: