Džudović u Naljčiku do 2014.

"Džudović je svjestan da zbog igranja u nižoj ligi može izgubiti i status reprezentativca, ali je pokazao odlučnost vođe ekipe", stoji na zvaničnom sajtu Naljčika.
0 komentar(a)
Džudović Vels aerodrom, Foto: Savo Prelević
Džudović Vels aerodrom, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 10.06.2012. 06:58h

Štoper crnogorske reprezentacije i kapiten Spartaka iz Naljčika, Miodrag-Nano Džudović, produžio je ugovor sa klubom do 2014. godine. Uprkos ispadanju Naljčika iz Premijer lige, 32-godišnji Džudović je ostao vjeran klubu iz Kabardino-balkarske oblasti.

"Uspjeli smo da zadržimo nezamjenjivog kapitena i čak je pristao na značajno smanjenje plate u cilju da klub vrati status premijerligaša. Džudović je svjestan da zbog igranja u nižoj ligi može izgubiti i status reprezentativca, ali je pokazao odlučnost vođe ekipe", stoji na zvaničnom sajtu Naljčika.

Džudović je u Naljčik stigao 2006. godine, a već naredne sezone je zaslužio kapitensku traku. U najjačoj ruskoj ligi, Džudović je za Naljčik odigrao 160 utakmica i postigao pet golova. U prethodnoj, produženoj sezoni zbog prelaska ruske Premijer lige na raspored igranja jesen - proljeće, Nano je odigrao 33 utakmice i postigao jedan gol za Naljčik.

Bonus video: