Džudovićev „pozdrav" Zavarovu

Sadašnji reprezentativni trener Aleksandar Zavarov kazao je da će lako preći preko nas, i da im nećemo napraviti nikakve probleme. Da, siguran sam da ste nas potcijenili - kazao je Džudović.
8 komentar(a)
Džudović, Foto: Beta/AP
Džudović, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.10.2012. 23:21h

Partija za pamćenje Miodraga Džudovića - defanzivac crnogorskog tima 95 minuta je odbijao napade Ukrajinaca, svaki put bio pravovremen i tačan. U finišu je kod prekida otišao naprijed i izborio penal!

Po završetku meča, u miks-zoni Olimpijskog stadiona, ukrajinski novinari su ga okružili kao Dejvida Bekama. Njegovo obraćanje u video formi na perfektnom ruskom jeziku objavili su svi ukrajinski sportski portali.

A Džudović je imao spremljenu poruku Ukrajincima:

"Ukrajina je loše igrala u odbrani, možda je to do trenera ili je loš rezultat sa Moldavijom uticao negativno na vas. To već ne znam, ali mislim da ste nas potcijenili. Znam da su nakon žrijeba svi ukrajinski stručnjaci bili zadovoljni što su izvukli baš nas. Konkretno, tada je sadašnji reprezentativni trener Aleksandar Zavarov kazao da će lako preći preko nas, i da im nećemo napraviti nikakve probleme. Da, siguran sam da ste nas potcijenili", kazao je Džudović.

Zavarov je sada asistent u stručnom štabu ali i - budući ukrajinski selektor, nasljednik Olega Vladimiroviča Blohina, legendarnog fudbalera koji je u petak veče kraj televizora, na dan kada je pušten iz bolnice, odgledao posljednji meč svog tima kao selektor.

Igrači Ukrajine mu nisu priredili dostojan oproštaj.

"Pobijedili smo jer smo igrali bez greške u odbrani. Osim toga, bili smo konkretni u napadu. Možda nam igra nije bila lepršava, kako bi željeli naši navijači, ali i nije moglo drugačije, jer je rezultat bio u prvom planu. Mi smo došli do željenog razultata, a to što nas je rival potcijenio je već njihov problem", zaključio je sjajni štoper.

Bonus video: