Englezi slavili sa 3:0 u Sofiji

Iako se očekivao puno žešći otpor domaćina, ispostavilo se da je Gordi albion na stadionu “Vasil Levski” u prijestonici Bugarske kompletan posao završio u prvih 45 minuta
0 komentar(a)
Englezi, Foto: Reuters
Englezi, Foto: Reuters
Ažurirano: 02.09.2011. 22:02h

Engleska je lako izašla na kraj sa Bugarima i usamila se na liderskoj poziciji u našoj kvalifikacionoj grupi. Četa Fabija Kapela sada ima 14 bodova, tri više od naše selekcije, koja je u Kardifu pretrpjela prvi poraz u kvalifikacijama.

Iako se očekivao puno žešći otpor domaćina, ispostavilo se da je Gordi albion na stadionu “Vasil Levski” u prijestonici Bugarske kompletan posao završio u prvih 45 minuta.

Gosti su bili konkretni i matirali Bugare praktično iz tri poteza - u 13. minutu Geri Kejhil je iskoristio neuspjelu ofsajd-zamku i načeo domaćina, dok je potom Vejn Runi sa dva gola ugasio sve nade Mateusovom timu. Napadač Mančester junajteda je fantastičnu formu potvrdio golovima u 21. i prvom minutu sudijskog dodatka...

"Možemo da budemo zadovoljni, i pobjedom i igrom. Znali smo da će protivnik imati periode dobre igre i bilo je važno da odbijemo nalete domaćina. Nadali smo se da ćemo dobro otvoriti meč, a početak nije mogao da bude pozitivniji - rano smo postigli prvi gol, potom i drugi. To je ono što nam je trebalo" zadovoljan je bio kapiten Albiona Džon Teri.

Bonus video: