Ešli Kol prelazi u Barselonu?

Iskusni fudbaler našao se u nemilosti menadžera Andre Viljaša-Boaša i ako Roman Abramovič odluči da portugalski stručnjak i naredne sezone vodi "plavce”, odlučan je da u junu napusti London
0 komentar(a)
Ešli Kol, Foto: Beta/AP
Ešli Kol, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 24.02.2012. 21:58h

Lijevi bek Čelzija i selekcije Engleske Ešli Kol mogao bi da pojača Barselonu u ljetnjem prelaznom roku, prenose britanskimediji.

Iskusni fudbaler našao se u nemilosti menadžera Andre Viljaša-Boaša i ako Roman Abramovič odluči da portugalski stručnjak i naredne sezone vodi "plavce”, odlučan je da u junu napusti London.

"Ešlijeva budućnost u Čelziju nije dobra s obzirom da se našao u nemilosti menadžera. Ako Viljaš-Boaš i naredne sezone ostane na klupi, Ešli će sigurno otići. Barselona je jedna od mogućih destinacija”, rekao je neimenovani izvor blizak 31-godišnjem fudbaleru za ostrvske medije.

Da je odlazak blizu jasno i iz toga da je Portugalac dobio ovlašćenje da promijeni ne samo tim nego i strukturu kluba.

"Imam veliku vjeru u budućnost Čelzija. Mi ćemo praviti tim da pobjeđuje i osvaja trofeje. Špekulacije oko moje budućnosti su normalno s obzirom na prošlost ovog kluba, ali morate razumjeti da sada postoji drugačija perspektiva. Vjerujem da će već naredne sezone Čelzi biti jak i jurišati na sve moguće trofeje. Ja sam se izborio sa pritiskom, imam puno povjerenje vlasnika. Ovdje sam da radim svoj posao ove, ali i naredne dvije sezone", istakao je Viljaš-Boaš.

Kol je u Čelzi stigao 2006. godine iz Arsenala, do sada je odigrao 168 mečeva uz šest golova.

Bonus video: