Evo šta je poručio Modrić, najbolji fudbaler u 2018. godini

"Počašćen sam, ovo je više od dječačkog sna. Nagrada svim mojim saigračima, trenerima, selektoru Zlatku Daliću, Realu... Kao dječak sam želio da igram u velikom klubu, a sad sam osvojio Zlatnu Loptu. Ovo je nestvarno", rekao je Modrić
64 pregleda 6 komentar(a)
Luka Modrić David Žinola Zlatna lopta, Foto: Reuters
Luka Modrić David Žinola Zlatna lopta, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.12.2018. 21:38h

Luka Modrić nije krio oduševljenje nakon što je osvojio Zlatnu loptu za 2018. godinu, koju dodjeluje Frans fudbal.

"Počašćen sam, ovo je više od dječačkog sna. Nagrada svim mojim saigračima, trenerima, selektoru Zlatku Daliću, Realu... Kao dječak sam želio da igram u velikom klubu, a sad sam osvojio Zlatnu Loptu. Ovo je nestvarno", rekao je Modrić.

Prekinuo je desetogodišnju vladavinu Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, koji su od 2008. do danas slavili po pet puta.

"Nevjerovatan je osjećaj. Ne samo zbog Lea i Kristijana, već zbog svih drugih sjajnih igrača - Mbapea, Grizmanna, koji su bili u konkurenciji. To je dokaz da je ova godina neponovljiva. I dalje ne mogu da se naviknem na to da sam dio fudbalske istorije i da sam u takvom društvu. Karijera mi je obilježena mukotrpnim radom i vjerom u sebe, a najbolje stvari nikada ne dolaze lagano. Treba čekati priliku, ona će doći, a tada morate biti spremni", kaže Modrić i dodaje:

''Najbolje se osjećam u ulozi koju imam u Realu. Kao centralni vezista najviše mogu ponuditi i uticati na igru. Hari Rednap me je u Totenhemu vratio na poziciju veziste i zahvalan sam mu", zaključio je Modrić.

Bonus video: