FA neće produžiti ugovor s Pirsom

"Pirs je uradio veliki posao izborivši plasman na dva velika takmičenja, ali na njima je bio razočaravajuće i vjerujemo da je vrijeme da promijenimo selektora. Nećemo produžiti ugovor s njim", rekao je Bernstejn
0 komentar(a)
Pirs, Foto: Reuters
Pirs, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.06.2013. 19:01h

Fudbalski savez Engleske (FA) saopštio je danas da neće produžiti ugovor sa selektorom mlade reprezentacije Stjuartom Pirsom zbog eliminacije Engleske u grupnoj fazi na Evropskom prvenstvu u Izraelu za igrače do 21 godine.

Pirs je od 2007. godine bio na klupi mlade reprezentacije Engleske s kojom ima ugovor do kraja juna, a predsjednik FA Dejvid Bernstejn kazao je da njegovi rezultati na velikim takmičenjima nisu zadovoljavajući.

"Pirs je uradio veliki posao izborivši plasman na dva velika takmičenja, ali na njima je bio razočaravajuće i vjerujemo da je vrijeme da promijenimo selektora. Nećemo produžiti ugovor s njim", rekao je Bernstejn.

Engleska je do EP u Izraelu došla izbacivši Srbiju u baražu, da bi na kontinentalnom prvenstvu završila u učešće u grupnoj fazi, poslije poraza od domaćina, Norveške i Italije.

FA u saopštenju dodaje da još nije poznat nasljednik Pirsa na klupi Engleske.

Bonus video: