Ferguson: Imamo veliku šansu! Murinjo: I dalje je 50-50

"Vraćamo se na “Old traford” sa velikom šansom. Jako smo zadovoljni", blistao je Škot nakon meča koji je podijelio na dva dijela
5 komentar(a)
Murinjo, Foto: Beta/AP
Murinjo, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 14.02.2013. 00:03h

Ako je vjerovati tradiciji - prolazi Mančester junajted. Slavni engleski klub je čak 17 od 19 puta u Evropi eliminisao protivnika kada je izbjegao poraz u gostima prvoj utakmici.

Aleks Ferguson možda ne zna taj podatak, ali je bio prezadovoljan nakon utakmice.

"Vraćamo se na “Old traford” sa velikom šansom. Jako smo zadovoljni", blistao je Škot nakon meča koji je podijelio na dva dijela.

"Bio sam strašno razočaran kako smo igrali prvo poluvrijeme, postili smo ih da nas napadaju, da nam kruže oko šesnaesterca. U nastavku smo se popravili. De Hea je imao nekoliko maestralnih intervencija, ali je Van Persi pogodio prečku, tako da je rezultat po mjeri - ocijenio je Škot.

Real Madrid je pobijedio samo jednu od posljednjih pet utakmica u Engleskoj (protiv Totenhema 2011), a nije prošao dalje u čak 11 od 12 duela u kojima nije dobio prvi meč kod kuće!

Murinja ipak to ne zabrinjava:

"Rezultat je otvoren, a šanse su iste kao prije prve utakmice - 50:50. Možemo da postignemo i više od jednog gola na “Old trafordu”. Bila je dobra utakmica, Mančester je malo promijenio stil igre u drugom poluvrmenu i orjentisao se na odbranu, a nama je bilo teže", istakao je Portugalac.

Bonus video: