Fiorentina očekuje basnoslovnu sumu za Jovetića

Fiorentina očekuje pravi rat klubova za angažovanje Stevana Jovetića u ovom prelaznom roku
1 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Stevan Jovetić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 04.07.2013. 16:58h

Stevan Jovetić može da ide iz Fiorentine, ali samo pod uslovom da zainteresovani klub isplati zacrtanu sumu obeštećenja, nagalsio je sportski direktor "ljubičastih" Danijele Prade. Ponude Juventusa, Čelzija, Arsenala i Reala za našeg reprezentativca, do sada su "ljubičasti" glatko odbijali.

"Ne razmišljamo o budućnosti Stevana Jovetića, jer su tu stvari potpuno jasne. Otvoreni smo za razgovore o njegovom transferu, ali i ne moramo da ga prodamo. Učinićemo to samo pod uslovom da dobijemo ponudu koja će da nas zadovolji. To za sada nije bio slučaj, uprkos interesovanju brojnih klubova. Tek je počeo prelazni rok i mi smo svjesni da će se za njega voditi pravi rat", istakao je Prade.

On nije krio da su "ljubičasti" zainteresovani za napadača Bajerna Marija Gomesa, koji uglavnom grije klupu Mariju Mandžukiću.

"Gomes je igrač koji nas interesuje, ali u ovom trenutku nema pomaka. On će koštati mnogo, a mi moramo da se pridržavamo zacrtanog budžeta. Imamo dobar odnos sa Bajernom, i Gomes želi da dođe kod nas, ali smo još daleko od dogovora", zaključio je Prade.

Bonus video: