Fiorentina slavila u Đenovi i približila se vrhu

Crnogorski internacionalci, Jovetić i Stefan Savić su odigrali cijeli meč, u kojem se nijesu posebno potrošili, jer bez Vargasa, Jankovića i Borijela, izabaranici Luiđija del Nerija nijesu bili dostojan rival „ljubičastima
0 komentar(a)
Fiorentina, Foto: Beta/AP
Fiorentina, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 01.11.2012. 23:02h

Posljednji duel 10. kola Serije A nije donio previše uzbuđenja. Fiorentina je sa Stevanom Jovetićem i Ademom Ljajićem imala previše klase za desetkovanu Đenovu, pa je trener Fiorentine Vinćenco Montela slavio prvu pobjedu na gostovanjima ove sezone - 1:0.

„Marasi” je „pao” u 14. minutu, kada je Gonsalo Rodriges uputio pas od 40-ak metara prema Manuelu Paskvaleu. Mario Sampirizi nije ispratio Paskvala, a Andreas Grankvist i golman Sebastijan Frej su kasnili, pa je lijevi bek manirom vrhunskog strijelca potkopao loptu i lobovao za gol odluke.

Crnogorski internacionalci, Jovetić i Stefan Savić su odigrali cijeli meč, u kojem se nijesu posebno potrošili, jer bez Vargasa, Jankovića i Borijela, izabaranici Luiđija del Nerija nijesu bili dostojan rival „ljubičastima”. Tek, Fiorentina je sa 10 tri pobjede i remijem u posljednje četiri utakmice došla na petu poziciju sa bodom zaostatkom za Lacijom, a četiri manje od Napolija, koji je u zoni Lige šampiona.

Bonus video: