Fiorentina u januaru opet kreće u napad na Jovetića

Navodno, Fiorentina nije jedini klub koji će pokušati da dovede Jovetića, jer su italijanski mediji prije nekoliko dana pisali i o interesovanju Valensije
2 komentar(a)
Stevan Jovetić, Foto: Savo Prelević
Stevan Jovetić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.10.2016. 15:46h

Stevan Jovetić je sinoć nakon meča protiv Kazahstana poručio da očekuje da će ubuduće igrati više u Interu, a Korijere delo sport u današnjem izdanju donosi informaciju u kojoj tvrdi da je Fiorentina opet aktivirala interesovanje za našeg napadaća.

Povratak Jovetića u Firencu je bio praktično dogovoren još ljetos, ali je Inter u posljednjem trenutku odustao zato što "viola" nije htjela da prihvati uslove (da napadača dovede na pozajmicu i preuzme obavezu da mu isplati godišnju zaradu).

Pomalo neplanirano, Jovetić je ostao u Milanu da se bori za minutažu kod novog trenera Franka de Bura i do sada je u sedam kola ove sezone odigrao tek nešto više od 35 minuta u duelima protiv Peskare i Rome.

Jo-Jo nije ni registrovan za Ligu Evrope zbog finansijskog fer-pleja, a tiražni rimski sportski list ističe da će Fiorentina u januarskom prelaznom roku pokušati da realizuje ono što nije uspjela krajem avgusta.

"Inter je otkupio Jovetića od Mančester sitija i sada traži klub koji je spreman da investira u crnogorskog napadača", prenosi Korijere.

Navodno, Fiorentina nije jedini klub koji će pokušati da dovede Jovetića, jer su italijanski mediji prije nekoliko dana pisali i o interesovanju Valensije.

Ta priča svakako ima pokriće, jer je "slijepe miševe" preuzeo Ćezare Prandeli, koji je našeg fudbalera trenirao u Firenci.

Bonus video: