FK Čelik: Sudije režirale meč po nalogu Kruščića

"Gospodo iz FSCG, ako imate časti pogledajte kasetu i uvjerite se kako sude poslušnici gospodina Kruščića"
70 pregleda 2 komentar(a)
Sutjeska - Čelik, Foto: Ivan Petrušić
Sutjeska - Čelik, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 21.03.2013. 20:50h

Nezadovoljan sudijskim odlukama na meču sa Sutjeskom, nakon prespavane noći saopštenjem za javnost obratio se Upravni odbor Čelika.

Saopštenje prenosimo u cjelosti, uz eliminisanje nekih nedostojnih epiteta.

„Prvi derbi je protekao u pravoj svečarskoj i sportskoj atmosferi, naravno ne zato što smo mi slavili, nego što je zaista tako. Zasluge za taj istinski i pravi derbi su Sutjeskine, koliko i naše. Međutim, drugi derbi je bio čemer i jad, ne zato što smo mi izgubili, nego što je gospodin Kruščić u Nikšić poslao sudije da odrade posao i oštete Čelik”.

„Gospodo iz FSCG, ako imate časti pogledajte kasetu i uvjerite se kako sude poslušnici gospodina Kruščića. Naravno i gospodin Kruščić je poslušnik, jer da se zaista pita o bilo čemu, već bi davno podnio ostavku i ustupio mjesto nekome koji zna i umije”.

„Taksativno navodimo sporne detalje sa utakmice sa Sutjeskom - penal nad Zorićem, prekršaji fudbalera Sutjeske nisu sankcionisani na način koji su zasluživali, evidentno igranje rukom fudbalera Sutjeske u kaznenom prostoru, zatim prekršaj igrača br.10 koji je zaslužio drugi žuti a time i crveni karton, gdje se kao ne vidi, a bira se solomonsko rješenje i daje Ognjanoviću karton, iako je bio daleko od navedenog prekršaja”.

„Pomoćnik Šćepanović nam je na pitanje zašto nije glavnom sudiji rekao da je dao žuti karton pogrešnom igraču, odgovorio da primjedbu stavimo u zapisnik. Zbog bakljade početak utakmice kasnio je četiri minuta, ali to nije nadoknađeno. Sa druge strane naš igrač ako bi se slučajno nakašljao dobio bi karton, valjda je tako moralo biti”.

„Gospodo, Grbalj, Petrovac, Zeta, Sutjeska, dokle treba da ide taj niz grešaka na našu štetu? Bojite li se boga? Očigledno ne, jer se vi izgleda smatrate bogovima, ali griješite. Svakom račun stigne na naplatu kad-tad, pa će i vama”, ističe se na kraju saopštenja i navodi da će Čelik postojati nasuprot sudijskim greškama.

Bonus video: