FSCG: Što hitnije riješiti pitanje selektora

„U cilju pronalaženja adekvatnog rješenja Izvršni odbor je ovlastio predsjednika Dejana Savićevića i generalnog sekretara Momira Đurđevca za vođenje pregovora sa potencijalnim kandidatima za funkciju selektora”, saopšteno je na sajtu FSCG
2496 pregleda 1 komentar(a)
Sjednica IO održana je u Kući fudbala, Foto: FSCG
Sjednica IO održana je u Kući fudbala, Foto: FSCG
Ažurirano: 25.06.2019. 16:26h

Sedma sjednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Crne Gore održana je danas u Podgorici.

Na dnevnom redu je bilo više od 10 tačaka, a jedna od njih je i ona najaktuelnija - pitanje selektora A reprezentacije nakon odlaska Ljubiše Tumbakovića prije dvadesetak dana, u susret utakmici s Kosovom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Izvršni odbor je zaključio:

„Konstatovano je da je neophodno što hitnije riješiti pitanje selektora A reprezentacije, kako bi naš nacionalni tim septembarske mečeve dočekao potpuno spremno. U cilju pronalaženja adekvatnog rješenja Izvršni odbor je ovlastio predsjednika Dejana Savićevića i generalnog sekretara Momira Đurđevca za vođenje pregovora sa potencijalnim kandidatima za funkciju selektora”, saopšteno je na sajtu FSCG.

Između ostalog, IO je prihvatio zahtjeve za pomoć Mornaru i Grblju za izgradnju reflektorskog osvjetljenja na pomoćnim terenima u Baru i Radanovićima, zatim Glavnog grada za pomoć u realizaciji projekta rekonstrukcije stadiona Malih sportova, FK Podgorica o finansijskoj pomoći u realizaciji projekta izgradnje moderno opremljenje tribine kapaciteta 2.200 mjesta na stadionu u Donjoj Gorici...

Takođe, usvojen je i kalendar takmičenja za jesenji dio sezone 2019/2020.

Takmičenje u Telekom 1. CFL počinje 3. avgusta i završava se 10. decembra, dok će se mečevi Druge lige igrati od 11. avgusta do 1. decembra.

Bonus video: