FSS u srijedu predlaže Stanojevića za selektora

„Pred članovima IO naći će se predlog o imenovanju Aleksandra Stanojevića za selektora. Ovo pitanje je takoreći riješeno, promocija se očekuje do 25. februara”, prenio je „Žurnal”
57 pregleda 0 komentar(a)
Stanojević, Foto: Www.partizan.rs
Stanojević, Foto: Www.partizan.rs
Ažurirano: 10.02.2014. 11:45h

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić zakazao je sednicu Izvršnog odbora za srijedu, na kojoj će, između ostalog, biti predloženo imenovanje bivšeg trenera Partizana Aleksandra Stanojevića za novo selektora reprezentacije.

Kako je prenio „Sportski žurnal”, na dnevnom redu sjednice biće nekoliko važnih tema, a najvažnija je izbor novog selektora Srbije, pošto su propali pregovori o obnovi saradnje sa trenerom Sampdorije Sinišom Mihajlovićem.

„Pred članovima IO naći će se predlog o imenovanju Aleksandra Stanojevića za selektora. Ovo pitanje je takoreći riješeno, tako da se promocija očekuje najkasnije do 25. februara, odnosno Skupštine FSS”, prenio je „Žurnal”.

Debi novog selektora očekuje se 5. marta u Dablinu, na prijateljskoj utakmici sa Irskom.

Na sjednici IO biće reči i o sudijama, nakon što je Karadžić ranije najavio da će sudijska organizacija pretrpjeti određene promene, a da će određeni broj sudija zbog loših ocjena biti skinut sa liste.

Bonus video: