Galatasaraj vidi spas u Manćiniju

Manćini će, naime, možda već danas potpisati dvogodišnji ugovor sa Galatom, ali će u njemu postojati klauzula po kojoj bi mogao već u junu naredne godine da bude slobodan na tržištu
1 komentar(a)
Manćini, Foto: REUTERS
Manćini, Foto: REUTERS
Ažurirano: 30.09.2013. 00:01h

Galatasaraj je nagovorio Roberta Manćinija, iako je prije nekoliko dana Italijan odbio ponudu koja je stigla iz Turske.

Šta se u pristupu velikana iz Istanbula promijenilo u međuvremenu i da li je uslijedila ponuda koja se ne odbija nije poznato, ali je Manćini popustio - italijanski mediji su sinoć objavili da je posao dogovoren.

Manćini će, naime, možda već danas potpisati dvogodišnji ugovor sa Galatom, ali će u njemu postojati klauzula po kojoj bi mogao već u junu naredne godine da bude slobodan na tržištu, navodi rimski „Korijere delo sport”.

Ako bivši menadžer Mančester sitija u narednih 24 ili 48 sati preuzme Galatasaraj imaće paklen debi - u meču 2. kola Lige šampiona protiv Juventusa u Torinu.

Turski šampion je od utorka bez trenera nakon što je Fatih Terim smijenjen, i to, kako se vjeruje, zato što nije želio da produži ugovor na još dvije godine.

Dok je klub bio u pregovorima sa Manćinijem, Galatasaraj je remizirao u prvenstvu protiv Rizespora, a ekipu je vodio proslavljeni brazilski golman Klaudio Tafarel, inače član stručnog štaba.

Poslije šest kola u šampionatu Galatasaraj ima pobjedu i četiri remija (trijumf protiv Bešiktaša tek treba da se registruje) i trenutno je na 10. mjestu.

Bonus video: