Galijani: Nismo zainteresovani za Pujola

"I pored Pujolovih mogućnosti, naši trenutni planovi ne uključuju dovođenje starijih igrača, fokusiraćemo se na mlađe", rekao je Galijani za Mundo Deportivo.
0 komentar(a)
Pujol, Foto: Beta/AP
Pujol, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 08.05.2013. 22:20h

Potpredsjednik Milana Adrijano Galijani rekao je danas da taj klub nije zainteresovan za fudbalera Barselone Karlesa Pujola, već da je fokusiran na mlađe igrače.

Španski reprezentativac je povezivan sa prelaskom u Milan nakon što je priznao da je ljubitelj Serije A, ali je Galijani rekao da "godine nisu na strani Pujola".

"Karles je dobar prijatelj Milana i mi znamo koliko on voli ovaj klub poslije Barselone. I pored Pujolovih mogućnosti, naši trenutni planovi ne uključuju dovođenje starijih igrača, fokusiraćemo se na mlađe", rekao je Galijani za Mundo Deportivo.

Galijani je priznao da će Milan iskoristiti priliku da potpiše ugovor sa nekim mlađim igračem Barselone ukoliko se ukaže prilika, što potvrđuje glasine da je u planu dovođenje Seska Fabregasa i Aleksisa Sančesa.

"Barselona ima dosta mladih igrača koji će nas zanimati ukoliko postanu dostupni. Razgovaramo sa njima informativno. Barselona i Milan u odličnim odnosima", rekao je Galijani.

Bonus video: