Gavrilo Petrović u Vlazniji

Dojučerašnji štoper Zete Gavrilo Petrović nastavlja karijeru u Vlazniji iz Skadra, sa kojom je potpisao jednogodišnji ugovor. Petrović je u proteklih 20-ak dana boravio u Poljskoj.
111 pregleda 0 komentar(a)
Gajo, Foto: Luka Zeković
Gajo, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 27.08.2011. 12:24h

Iako je imao nekoliko ponuda iz Poljske, dojučerašnji štoper Zete Gavrilo Petrović nastavlja karijeru u Vlazniji iz Skadra, sa kojom je potpisao jednogodišnji ugovor. Petrović je u proteklih 20-ak dana boravio u Poljskoj, ali nije uspio da postigne dogovor sa ljudima iz Belhatova, te sa čelnicima novog prvoligaša (Podbeskidzije).

A kada je stigao poziv iz Skadra, stameni defanzivac se nije premišljao...

"Malo je ostalo do kraja prelaznog roka, nijesam želio da produžim neizvjesnost i čekam, jer mi je puno puta tako propao transfer. Poljaci nijesu bili konkretni, a ponuda Podbeskidzije nije ni bila zadovoljavajuća. Zvali su me ljudi iz Vlaznije, ponudili dobre uslove, bolje od ovih koji su mi nuđeni u Poljskoj. Zadovoljan sam svime, ovako je još bolje, jer sam na korak od kuće", kaže za "Vijesti" Petrović.

Vlaznija je tako dobila i trećeg crnogorskog internacionalca - u Skadru se dokazuju nekadašnji bek Budućnosti, Lovćena i Mladosti Bracan Popović, te bivši golman "plavo-bijelih" Miroslav Vujadinović.

"Oni su mi rekli sve najljepše o klubu. Drago mi je što sam otišao, a iskreno i zasitio sam se domaće lige", zaključio je Petrović.

Bonus video: