Gdje će Grof: Rusi pominju Spartak, Zenit i Francusku

Pojedini mediji su, tako, javili da postoji mogućnost da dođe na klupu najvećeg ruskog kluba - Spartaka iz Moskve, nakon što se pominjao i kao kandidat za nasljednika Roberta Manćinija u Zenitu
1 komentar(a)
grof božović, Foto: Arsenaltula.ru
grof božović, Foto: Arsenaltula.ru
Ažurirano: 22.05.2018. 13:08h

Nakon što je juče (ne)očekivano napustio Arsenal iz Tule, Miodrag Grof Božović je u centru pažnje ruskih medija, koji spekulišu gdje bi mogao da nastavi karijeru.

Pojedini mediji su, tako, javili da postoji mogućnost da dođe na klupu najvećeg ruskog kluba - Spartaka iz Moskve, nakon što se pominjao i kao kandidat za nasljednika Roberta Manćinija u Zenitu.

Zenit je, navode mediji, listu kandidata sveo na dva imena - Sergeja Semaka i Mauricija Sarija.

Pitanje je i da li je Spartak realna opcija, s obzirom da su čelnici kluba nedavno kazali da će Italijan Masimo Karera ostati trener.

Karera je sa Spartakom osvojio titulu 2017. godine, a ovu sezonu je završio na trećem mjestu, koje donosi kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ruski sportski list "Sport ekspres" javlja i da Božović ima ponude da karijedu nastavi u Francuskoj, ali ne navodi konkretno koji su klubovi, navodno, zainteresovani...

Božović je juče saopštio da ide iz Arsenala iz Tule, nakon najuspješnije sezone u istoriji kluba i osvajanja sedmog mjesta u prvenstvu.

Bonus video: