Gigs završio igračku karijeru

Gigs je danas zvanično imenovan za asistenta novog menadžera Luja van Gala, a na kraju sezone je bio i privremeni trener tog kluba, nakon što je Dejvid Mojes dobio otkaz
1 komentar(a)
Rajan Gigs, Foto: REUTERS
Rajan Gigs, Foto: REUTERS
Ažurirano: 19.05.2014. 20:54h

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Rajan Gigs objavio je danas da završava igračku karijeru i dodao da je veoma uzbuđen zbog novih izazova koji ga očekuju u ulozi trenera.

"Neizmjerno sam ponosan što sam mogao da igram za najveći klub na svijetu. Odigrao sam 963 utakmice i veoma sam tužan što to više neću moći da radim. Moj san je bio da igram za Junajted, i zahvalan sam što mi se ukazala prilika da to i ostvarim", rekao je Gigs za zvanični sajt kluba.

Gigs je danas zvanično imenovan za asistenta novog menadžera Luja van Gala, a na kraju sezone je bio i privremeni trener tog kluba, nakon što je Dejvid Mojes dobio otkaz.

"Danas za mene počinje novo poglavlje u životu. Obuzet sam emocijama... Uzbuđen sam zbog novih zadataka koji mi predstoje u ulozi trenera. Hvala svim navijačima. Uživao sam u svakom momentu provedenom na terenu u dresu Junajteda", kazao je Velšanin.

Bonus video: