Gigsov otac: Rajan je lažov, niko ne smije da mu vjeruje

"Čovjeku sudite po njegovim djelima. Ako je poznato da je on prevarant, nevjeran i lažov, kako iko može da mu vjeruje", izjavio je Vilson
78 pregleda 7 komentar(a)
fan, Foto: Beta/AP
fan, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 28.04.2014. 20:44h

Deni Vilson, otac privremenog menadžera Mančester junajteda Rajana Gigsa, bio je u šoku kada je saznao da je njegov sin sjeo na klupu velikana sa "Old traforda".

Gigs i Vilson, naime, nisu u dobrim odnosima, zato fudbaler i nosi majčino prezime, pa je Deni u intervjuu za “San” bio prilično oštar, pa se osvrnuo i na situaciju kada je Gigs bio u vezi sa suprugom rođenog brata Rorija.

"Da biste bili menadžer morate da imate povjerenje, a ja ne vidim kako igrači mogu da mu vjeruju poslije svega što je uradio svom bratu. Čovjeku sudite po njegovim djelima. Ako je poznato da je on prevarant, nevjeran i lažov, kako iko može da mu vjeruje", izjavio je Vilson.

Tu se, međutim, nije zaustavio...

"Rajan je dosadan, nema ličnost. U mojim očima nikada neće biti menadžer. Kada sam prije nekoliko mjeseci gledao utakmicu protiv Kardifa svi protivnički navijači su mu zviždali. Zašto? Ne zbog toga što je igrač Junajteda, već zbog onoga što je uradio bratu", dodao je Vilson.

Gigs je prošle sedmice zamijenio Dejvida Mojesa na klupi "đavola", a mediji navode da će se tu zadržati do kraja sezone i da će potom menadžer Junajteda postati Luj van Gal.

Bonus video: