Gluščević: Za Bakića strpljenje, molim

"Nemam nikakav komentar na tu temu. Čekamo ljude iz Mogrena da se izjasne, prolongirali smo neke sastanke od čijeg ishoda će zavisiti dalji tok pregovora", kazao je menadžer Igor Gluščević
79 pregleda 0 komentar(a)
Marko Bakić, Foto: Savo Prelević
Marko Bakić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 11.07.2012. 22:59h

Mogućnost da se kapiten Mogrena Marko Bakić ovog ljeta preseli na “Marakanu” i dalje je aktuelna, ali najnovija saga o odlasku budvanskog tinejdžera još nije završena.

Iako se juče pojavila informacija da je konačni dogovor već postignut, te da će talentovani vezista za nekoliko dana obući dres Crvene zvezde, menadžer Igor Gluščević uvjerava da pregovori još nisu okončani.

"Nemam nikakav komentar na tu temu. Čekamo ljude iz Mogrena da se izjasne, prolongirali smo neke sastanke od čijeg ishoda će zavisiti dalji tok pregovora. Situacija će biti jasnija u narednih nekoliko dana, moramo biti strpljivi", kazao je Gluščević za “Vijesti”.

O Bakićevom odlasku počele su priče još u finišu prethodne sezone. Kapiten Mogrena bio je “na oku” Partizanu, a prema nezvaničnoj verziji i Fiorentina je pokazala interesovanje za jednog od najtalentovanijih crnogorskih fudbalera...

Prije desetak dana u javnosti se pojavila informacija da je 18-godišnji Bakić blizu prelaska u Zvezdu, potom i da je transfer daleko. Trenutno je, međutim, transfer na svojevrsnom čekanju...Mogren je još prije mjesec “unovčio” Luku Đorđevića (otišao u Zenit), koji je uz Bakića predvodnik mlade generacije talentovanih crnogorskih fudbalera.

Bonus video: