Gol pod temperaturom, Savić: Vjerovali smo do kraja

"Velika utakmica. Mislim da smo odigrali veoma dobro, da i nismo zaslužili da izgubimo. Nije lako da se vratiš poslije 0:2, ali vjerovali smo do kraja, a i osjećali smo se dobro na terenu", kazao je Savić
4397 pregleda 0 komentar(a)
Stefan Savić postiže gol za Atletiko, Foto: AP
Stefan Savić postiže gol za Atletiko, Foto: AP

Stefan Savić je dugo godina akter na najvećoj fudbalskoj sceni, sa Atletikom stizao do finala Lige šampiona, osvojio Ligu Evrope, a sinoć dočekao i da postigne gol - njegovim pogotkom "kolćonerosi" su se vratili u život protiv Juventusa (1:2), a zatim preko Ektora Erere stigli i do boda (2:2).

"Veoma sam srećan zbog gola, a posebno sam zadovoljan, jer nisam bio potpuno spreman za meć - imao sam groznicu i povišenu temperaturu noć uoći meča i na dan utakmice. Ali, izdržao sam, kao i cijeli tim. Kada sam vidio da Himenes skače, osjetio sam da će dobiti duel, izborio se za poziciju i pogodio", kazao je Savić.

Atletiko se vratio iz dva gola minusa, jer je vjerovao, kaže crnogorski reprezentativac.

"Velika utakmica. Mislim da smo odigrali veoma dobro, da i nismo zaslužili da izgubimo. Nije lako da se vratiš poslije 0:2, ali vjerovali smo do kraja, a i osjećali smo se dobro na terenu", kazao je Savić.

Atletiko je, čini se, krenuo u neku novu fudbalsku priču - više to nije defanzivna ekipa, već tim koji ima izuzetan napadački potencijal i drugačije tipove igrača nego prethodnih sezona.

"Igramo otvorenije", kazao je Savić.

Na dva posljednja meča primljena su četiri gola - od Sosijedada i Juventusa po dva.

"Biće sve bolje, ali - ovo je Liga šampiona. Igrali smo protiv velikog tima. Sada je najvažnije da nismo izgubili, da smo pokazali karakter i idemo dalje", kazao je Savić.

Bonus video: