Golčina Jahanbaša, remi Brajtona i Čelsija, Aston Vila bolja od Barnlija

Igrao se 84. minut, lopta je nakon kornera došla do Iranca, koji je makazicama matirao Kepu za spektakularan gol i veliki bod za "galebove"
1859 pregleda 0 komentar(a)
Sa meča Brajtona i Čelsija, Foto: Beta-AP
Sa meča Brajtona i Čelsija, Foto: Beta-AP

Prvog dana 2020. godine viđen je možda i gol sezone u Premijer ligi, a strijelac je igrač Brajtona Alireza Jahanbaš na meču sa Čelsijem (1:1).

Igrao se 84. minut, lopta je nakon kornera došla do Iranca, koji je makazicama matirao Kepu za spektakularan gol i veliki bod za "galebove".

Brajton je imao priliku i da preokrene, ali je udarac Mopaja u 88. minutu zaustavio Kepa.

Gol za Čelsi postigao je Aspilikueta u 10. minutu. Vilijan izveo korner, lopta je stigla do Zume, koji je glavom proslijedio do Ejbrahama. Mladi napadač je šutirao, ali je njegov odarac blokirao Moj, da bi na odbijenu loptu natrčao Aspilikueta i sproveo je u mrežu.

A bitnu pobjedu u borbi za opstanak ostvarila je Aston Vila. Tim iz Birmingem danas je slavio protiv Barnlija u gostima (1:2), a meč je obilježio Džek Griliš, koji je upisao gol i asistenciju.

Vila je povela u 27. minutu - nakon nekoliko razmijenjenih pasova, lopta je došla do Griliša, koji je pronašao Veslija, kojem nije bilo teško da matira Poupa.

Vođstvo gostiju duplirao je Griliš u 41. minutu.

Konačan rezultat postavio je Vud deset minuta prije kraja.

Ni ovaj meč nije mogao da prođe bez konsultacija sa VAR-om. Aston Vila je postigla gol u 12. minutu, ali je on poništen, jer je Griliš za jedan milimetar bio u ofsajdu.

Bonus video: