Gomeš danas na operaciji: Najteži trenutak u sezoni

"Orije dolazi s druge strane i zabija se u Gomeša, ali zaista ni Son ni Orije nijesu uradili ništa zbog čega bi ih neko krivilo za ovu stravičnu povredu", objasnio je Karager
2932 pregleda 0 komentar(a)
Andre Gomeš nakon starta, Foto: Reuters
Andre Gomeš nakon starta, Foto: Reuters

Teška povreda fudbalera Evertona, Andrea Gomeša i danas je aktuelna tema na Ostrvu.

Portugalac je juče nakon starta Sona slomio članak desne noge i predstoji mu duga pauza.

Iz Evertona je saopšteno da će Gomeš danas biti operisan.

"Bio je to zaista težak trenutak za nas. Andre će od nas imati svu podršku koja mu je potrebna. Povreda je ozbiljna, ali sam siguran da će se Andre vratiti jači kao fudbaler i kao čovjek – fantastičan je momak i profesionalac. Bilo je teško u svlačionici, ali uspjeli smo da pokažemo duh poslije njegove povrede. Bio je to najteži trenutak do sada u sezoni“, rekao je mendažer Evertona Marko Silva.

Šokirani su i Gomešovi saigrači.

„Svi u svlačionici su bili tužni zbog Gomešove povrede. Neki igrači su i plakali. Andre je bio u šoku. Iskolačio je oči, plakao je, jaukao od bolova, zapomagao, rekao je napadač Evertona, Dženk Tosun Tosun.

Situaciju je komentarisao i bivši defanzivac Liverpula, a sada komentator Skaja, Džejmi Karager.

"Jako nesrećan incident. Son je želio da ga izbjegne. Možete to da vidite na snimku, to nije za crveni. Samo je uklizao i pokušao da ga zaustavi, ali Gomešova noga se nesrećno zaglavila ispod Sonove. Orije dolazi s druge strane i zabija se u Gomeša, ali zaista ni Son ni Orije nijesu uradili ništa zbog čega bi ih neko krivilo za ovu stravičnu povredu", objasnio je Karager.

Bonus video: