Grbalj bolji od Vojvodine

Odlučujući gol na meču postigao je Ilija Glavan, koji je tri minuta prije kraja prvog poluvremena glavom pogodio mrežu nakon kornera koji je izveo Ivan Bošković
90 pregleda 0 komentar(a)
Grbalj, Foto: Savo Prelević
Grbalj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.02.2011. 19:04h

Nakon poraza od Crvene zvezde prije 20-ak dana, fudbaleri Grblja pokazali su da brzo napreduju - četa Zvezdana Miloševića savladala je danas u Radanovićima novosadsku Vojvodinu (1:0).

Odlučujući gol na meču postigao je Ilija Glavan, koji je tri minuta prije kraja prvog poluvremena glavom pogodio mrežu nakon kornera Ivana Boškovića.

Grbljani su, inače, tokom cijelog meča bili bolji tim od oslabljene Vojvodine, koja je zbog reprezentativnih obaveza bila lišena pomoćni nekoliko standardnih prvotimaca.

Najveće šanse za domaće u prvom poluvremenu su imali Kajević i Bošković, dok je izglednu priliku za Novosađane propustio Lazetić.

U nastavku su oba trenera izmjenama izmiješala karte, a osim blage inicijative Grblja pravih prilika za gol nije bilo.

Za Grbalj su igrali Đurović, Radulović, Martinović, Glavan, Skopljak, Golubović, Kajević, Janković, I. Bošković, Vasić, Dragićević, dok su šansu u nastavku dobili Kostić, Pepđonović, Vlaisavljević, Savić, Jovanović, Mršulja, Mikijelj, Perišić i N.Bošković

Bonus video: