Grbalj i Petrovac se jednako nadaju

"Čeka nas težak zadatak u primorskom derbiju, ali nadam se da možemo do povoljnog rezultata", kazao je Zoran Tripković, trener Grblja.
64 pregleda 0 komentar(a)
FK Grbalj, Foto: Savo Prelević
FK Grbalj, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.10.2011. 06:58h

Nakon eliminacije iz Kupa od Rudara, fudbaleri Grblja su potpuno okrenuti prvenstvu, a današnji okršaj sa Petrovcem pokazaće da li je tim iz Radanovića spreman da pomrsi računicu još jednom primorskom rivalu. Grbljani su u prethodnom kolu slavili protiv Mogrena na Lugovima i značajno popravili situaciju na tabeli...

"Petrovac ima kvalitetnu ekipu koju uspješno predvodi iskusni Malovrazić. Biće teško, ali bi nam tri boda puno značila, jer bismo predstojeću pauzu u prvenstvu iskoristili da vratimo povrijeđene igrače. U tom slučaju bi i tri boda koja smo osvojili u prethodnom kolu na Lugovima dobila na značaju. Čeka nas težak zadatak u primorskom derbiju, ali nadam se da možemo do povoljnog rezultata", kazao je Zoran Tripković, trener Grblja.

Tripković danas i na još nekoliko narednih mečeva neće sjedjeti na klupi, jer je zbog crvenog kartona u revanšu osmine finala Kupa protiv Rudara zaradio mjesec suspenzije.

Nakon serije dobrih rezultata u prvenstvu, i prolaza u narednu rundu Kupa, fudbaleri Petrovca žele da se i sa neugodnog gostovanja u Radanovićima vrate uzdignute glave. Zdravstveni bilten je povoljan, kapiten Graovac se vraća u ekipu, a osim povrijeđenog Nikezića, svi ostali igrači spremno očekuju važan duel.

"Atmosfera u ekipi je odlična. Ostvarili smo zacrtani cilj u Kupu u Mojkovcu, a želimo da u prvenstvu nastavimo dobru seriju. Gostovanje Grblju je tradicionalno neugodno, ali smatram da imamo igrački potencijal da se suprotstavimo rivalu na pravi način. Ove sezone nemamo velikih problema sa povredama i suspenzijama. Želimo da pred odlazak na pauzu zadržimo mjesto u samom vrhu prvoligaškog karavana", istakao je Željko Mrvaljević, defanzivac Petrovca.

Grbalj - Petrovac

Radanovići - Stadion Grblja. Sudija: Željko Radunović (Cetinje). Pomoćnici: Dragan Vujović (Cetinje), Vladan Todorović (Nikšić). Početak u 15 časova.

Grbalj (4-3-2-1): M. Radulović - Magud, Mikijelj, Simunović, Vuković - Mršulja, Milojko, Kajević - N. Nikolić, Janković - Milić.

Petrovac (4-4-2): Popović - Radulović, Graovac, Mihailović, Grbović - Mrvaljević, Šofranac, Golubović, Jovanović - Zvicer, Vujačić.

Bonus video: