Grbić stigao u Atinu na ljekarske preglede!

Portal redplanet.gr, kao i sportski sajt sport.gr, objavili su da su Grbić i Katai stigli u Atinu u potpunoj privatnosti i da ih od potpisivanja ugovora dijele samo ljekarski pregledi.
0 komentar(a)
Pero GRBIC, Foto: Boris Pejović
Pero GRBIC, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 28.06.2011. 23:58h

Napadač Mogrena Petar Grbić, zajedno sa ofanzivnim vezistom Vojvodine Aleksandrom Kataijem, stigao je u utorak u Atinu na ljekarske preglede, pa već će danas ili sjutra, pod uslovom da bude sve u redu, potpisati ugovor sa grčkim gigantom Olimpijaksom!

Atinski portal redplanet.gr, koji isključivo prati dešavanja u Olimpijakosu, kao i sportski sajt sport.gr, objavili su sinoć da su Grbić i Katai stigli u Atinu u potpunoj privatnosti i da ih od potpisivanja ugovora dijele samo ljekarski pregledi.

Zajedno sa Grbićem, kako saznaju “Vijesti”, u Atinu je otputovao i njegov menadžer Igor Gluščević, koji se već posrećio doskorašnjem napadaču Budućnosti Ivanu Vukoviću, sa kojim je boravio u Splitu prilikom finalnih pregovora sa Hajdukom.

Nakon ljekarskih pregleda, kako pišu grčki mediji, oba fudbalera potpisaće ugovore sa klubom iz Pireja. Po priči koja je bila aktuelna minulih dana, Olimpijakos će Grbića proslijediti na jednogodšinju pozajmicu Vojvodini, upravo umjesto Kataja, koji će u Atini popuniti trenutno jedino slobodno mjesto za fudbalere van evropske unije.

Kolika je visina obeštećenja koju će Olimpijakos uplatiti Mogrenu u slučaju definitivnog dogovora, za sada nije poznato. Budvani bi u svakom slučaju mogli dobro da prođu, posebno ako se zna da je Miloš Marić prije pet godina otišao iz Zete direktno u Olimpijakos za tačno milion eura. Grčki mediji pišu da je obeštećenje za Kataija milion i 300 hiljada eura, koliko će pripasti novosadskom klubu.

Grci predstavljaju Grbića kao “izuzetno brzog fudbalera”, a portal redplanet.gr. objavio je i video klip sa Grbićevim potezima i golovima iz Mogrena, gdje su prikazane i sekvence njegovog jedinog nastupa u seniorskoj reprezentaciji Crne Gore (protiv Uzbekistana).

Grbić će se, dakle, vjerovatno još godinu kaliti u Vojvodini, nakon čega će se pridružiti Marku Panteliću, Kevinu Miralesu, Kostasu Mitrogluu, Rafiku Djeburu i pomenutom Kataiju, koji će činiti napad “crveno-bijelih” u narednoj sezoni.

Olimpijakos je u minuloj sezoni vratio primat u grčkom fudbalu, nakratko prekinut prošlogodišnjom titulom Panatinaikosa. Prije toga, Olimpijakos je bio prvak čak šest puta zaredom.

Pirejci će, takođe, igrati Ligu šampiona, bez kvalifikacija.

Bonus video: