Grbljani nastavljaju bajku i u Kupu?

Kup nam nije nebitan, naprotiv. Cilj nam je da polusezonu završimo kao polufinalisti Kupa i sa dobrim plasmanom u prvenstvu, koje trenutno imamo, kaže napadač Grblja Luka Merdović
1 komentar(a)
Grbalj, Foto: Vesko Belojević
Grbalj, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 07.11.2012. 09:41h

Nakon fantastične serije u prvenstvu, gdje već osam mečeva zaredom nisu primili gol, fudbaleri Grblja pokušaće i u Kupu da nastave niz.

U Radanoviće dolazi Mornar, koji je sa dva vezana trijumfa u gostima (Zeta, pa Jedinstvo) najavio da će primorski derbi u Kupu obilovati neizvjesnošću.

- Kup nam nije nebitan, naprotiv. Cilj nam je da polusezonu završimo kao polufinalisti Kupa i sa dobrim plasmanom u prvenstvu, koje trenutno imamo. Protivnik nije nimalo lak, ne potcjenjujemo nikog, ali igramo na domaćem terenu i to je naša prednost - kaže napadač Grblja Luka Merdović.

Uoči gostovanja Grblju veliki adut Mornara je trener Saša Petrović, koji je nekada vodio tim iz Radanovića i dobro poznaje protivnika.

- Ne bi bilo korektno da prijetimo rivalu, jer se prvi meč igra na njihovom terenu. Svjesni smo njihove odlične serije, jake odbrane, rekorda koji je srušio golman Radulović. Ipak, znamo i mi svoje kvalitete, a ovo takmičenje uvijek ima specifičnu težinu i iznenađenja su moguća - rekao je defanzivac Mornara Đorđe Vojvodić. Barani su bez Danila Ćulafića, koji ima parne kartone.

GRBALJ - MORNAR

Radanovići - Stadion Grblja. Sudija: Miloš Bošković (Podgorica). Pomoćnici: Miloš Asović (Berane) i Veselin Đuranović (Podgorica). Početak u 13 časova.

Grbalj (4-2-3-1): Radulović - Magud, Radusinović, Glavan, N.Bogdanović - Ragipović, I.Bogdanović - Nikolić, Janković, Đalac - Merdović.

Mornar (4-4-2): Radanović - Gačević, Vojvodić, Radovanović, Stanišić - Sekulić, Merdović, Metović, Kacić - Jovančov, Marković.

Bonus video: