Grbljani vjeruju da će poboljšati bodovni saldo

"Nadam se da ćemo nastaviti sa kvalitetnom igrom i doći do pobjede", kazao je Aleksandar Nedović, trener Grblja.
1 komentar(a)
Grbalj - Amkar, Foto: Vesko Belojević
Grbalj - Amkar, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 01.09.2012. 10:49h

Grbljani očekuju dobar rezultat protiv Mornara pred svojim navijačima. Četa Aleksandra Nedovića ima četiri boda nakon prva četiri okršaja, pa u domaćem taboru vjeruju da će popraviti saldo...

"Nadam se da ćemo nastaviti sa kvalitetnom igrom i doći do pobjede. Neizvjestan je nastup Glavana i Matića, ali mladi koji dobijaju šansu uglavnom izvršavaju postavljene zadatke. Očekujem da ćemo obradovati navijače", rekao je Nedović.

Barani su bez boda u duelu sa Lovćenom ostali u nadoknadi vremena, ali se ekipa psihološki vratila pred meč sa Grbljem. Mornar će na tradicionalno neugodnom gostovanju biti jači za Boža Markovića, kojem je istekla suspenzija. Želja za pozitivnim rezultatom je velika, a rival će omogućiti igru otvorenog garda, koja odgovora Mornaru.

"Ne smiju nam se više događati greške kao u meču sa Lovćenom. Poraz u prošlom kolu nam je teško pao, ali ostavili smo ga iza sebe. Grbalj je pokazao kvalitet, očekujemo da će otvorenom igrom pokušati da stignu do sva tri boda, a na nama je da ih osujetimo u toj namjeri. Jačamo kao ekipa iz meča u meč. Zato se i nadam povoljnom rezultatu", rekao je Božo Marković, napadač Barana.

GRBALJ - MORNAR

Radanovići - Stadion Grblja. Sudija: Nikola Dabanović (Podgorica). Pomoćnici: Vladan Todorović (Nikšić), Đorđije Ražnatović (Cetinje). Početak u 17 časova.

Grbalj (4-4-2): Radulović - N. Bogdanović, Carević, Radusinović, I. Bogdanović - Janković, Nikolić, Ðalac, Matić - Mikijelj, Magud.

Mornar (4-4-2): Radanović - Vojvodić, Rajković, Jelenić, Bubanja - Merdović, Obradović, Kacić, Ćulafić - Metović, Marković.

Bonus video: