Grbljani žele u Evropu

"Kada sam prvi put vodio Grbalj, nisam ostvario ono što sam priželjkivao - izlazak Evropu. Vjerujem da ću sada, uz podršku uprave kluba, te dobar rad i sistem igre, ispuniti taj cilj", kazao je Radojičić,
0 komentar(a)
Dragan Radojičić, Foto: Filip Roganović
Dragan Radojičić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 27.06.2017. 08:45h

Fudbaleri Grblja počeli su pripreme za novu sezonu - sa novim trenerom Draganom Radojičićem, novim sportskim direktorom Aleksandrom Mikijeljom, nekolicinom novih igrača i novim ambicijama - da se plasiraju na evropsku scenu.

Taj cilj je prošle sezone izmakao u jednoj utakmici, nakon poraza u finalu Kupa od Sutjeske.

"Grbalj je prije deset godina igrao u Evropi, u Intertoto kupu, pokazao da može da se nosi sa inostranim klubovima. I vi sada imate potencijal za nešto slično", kazao je igračima uoči prvog treninga pred novu sezonu predsjednik kluba Marko Carević.

Aleksanadar Nikolić, Danilo Tomić, Dejan Kotorac, Ivan Vuković i Hulian Montenegro novi su fudbaleri Grblja i naslijediće Lazara Carevića, Nedića, Ajkovića, Jablana, Karadžića, Bakića, Garuha, Tučevića i Đurovića, koji su u međuvremenu napustili klub.

"Kada sam prvi put vodio Grbalj, nisam ostvario ono što sam priželjkivao - izlazak Evropu. Vjerujem da ću sada, uz podršku uprave kluba, te dobar rad i sistem igre, ispuniti taj cilj", kazao je Radojičić, koji je vodio Grbalj 2011. godine.

Glavni dio priprema za novu sezonu Grbljani će obaviti na Zlatiboru, gdje putuju 14. jula.

Bonus video: