Grof Božović: Glupa greška, mogli smo više

Arsenal je deveti nakon 19 kola (uz utakmicu više), dok se Spartak se probio u vrh. sa utakmicom više je na trećem mjestu, bod iznad Zenita
54 pregleda 0 komentar(a)
Grof Božović, Foto: Arsenaltula.ru
Grof Božović, Foto: Arsenaltula.ru
Ažurirano: 01.12.2017. 21:20h

Arsenal iz Tule ove sezone je savladao dva ruska giganta – Zenit i CSKA, ali nije uspio šampiona.

Spartak je odnio bodove na gostovanju timu Miodraga Božovića, više srećno nego zasluženo, golom u posljednjem minutu - 1:0.

"Igra je bila potpuno ravnopravna ali mi smo u prvom poluvremenu trebali da riješimo utakmicu, jer smo imali dva zicera. U nastavku je bilo teško, jer uslovi na terenu nisu bili dobri za igru. No, nismo ustupili ni u jednom segmentu igre, osim te glupe greške pri kojoj smo primili gol. Ipak, ovaj nas poraz neće uzdrmati i idemo dalje i za nas još ništa nije izgubljeno u ovom prvenstvu", naglasio je Božović.

Arsenal je deveti nakon 19 kola (uz utakmicu više), dok se Spartak se probio u vrh. sa utakmicom više je na trećem mjestu, bod iznad Zenita.

"Arsenal je igrao odličan fudbal. Mi smo to znali i bili smo spremni na borbu do kraja. Postigli smo gol u važnom momentu. Uslovi su bili teški za igru, teren bukvalno zaleđen i morali smo odustati od naše prepoznatljive igre i igrati dugačkim pasom. No, pokazalo se da i odličnog rivala možeš pobijediti ako vjeruješ i boriš se do kraja", rekao je Masimo Karera, trener Spartaka.

Bonus video: